Visie

Ondanks het ouder worden, willen mensen het liefst zo lang mogelijk actief blijven in hun eigen omgeving en het leven blijven leiden op eigen wijze, passend bij wie ze zijn.

We zijn ons ervan bewust dat bij het ouder worden  de gezondheid afneemt en dit gaandeweg een andere invulling van het leven vraagt. Dat is niet makkelijk. Zelfs de simpele dingen worden ingewikkeld en de afhankelijkheid van anderen neemt toe.

RVS is er voor u als u ondersteuning nodig heeft. Wij stemmen onze zorg en dienstverlening af op uw wensen. Wij ondersteunen op die momenten dat u ons nodig heeft om zo een zinvolle bijdrage te leveren aan uw leven. Samen ontdekken we wat uw eigen mogelijkheden zijn en staan we open voor de keuzes die u maakt. Met hulp van mensen uit uw omgeving, maar ook met gebruik van slimme technologie, stellen wij u in staat om het leven te blijven leiden zoals u dat wilt.

Onze droom is om toonaangevend te zijn in het bieden van zorg en ondersteuning vanuit diverse expertises. Daarnaast willen wij ook goed werkgeverschap bieden aan onze medewerkers en vrijwilligers, waarin ruimte is voor creativiteit en lef. Want alleen samen met elkaar kunnen wij het verschil maken. Elke dag weer. 

Missie

RVS is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. Samen met u en uw naasten ontdekken we wat voor u de best passende zorg of ondersteuning is.

RVS staat voor respectvolle aandacht. Aandacht voor mensen, voor ons werk en voor elkaar.  Onze ambitie is om koploper te zijn. Dit doen we  met een open blik en vanuit een positieve visie op gezondheid. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Reacties (0)

Reactieformulier

500 Resterende tekens